Laatste berichten
Werken in de horeca, elke dag een feestje — Maxime Busnel
Werken in de horeca, elke dag een feestje — Maxime Busnel Een diverse, leuke en uitdagende baan. Maxime Busnel, Revenue & Reservations Manager bij Grand Hotel Karel V in Utrecht, vertelt je wat er zo mooi is aan het werken in een hotel. Kun je wat meer vertellen...
Werken in de horeca, elke dag een feestje — Tim Lefèvre
Werken in de horeca, elke dag een feestje — Tim Lefèvre Sinds Tim Lefèvre van België naar Nederland verhuisde volgt Cityguys hem op de voet. Op zijn 23e kwam hij als horecababy naar Amsterdam om zich onder te dompelen in de wereld van cocktails. Vier jaar later is hij...
Een baan in de hotellerie? Jorn Heikens vertelt je waarom!
Een baan in de hotellerie? Jorn Heikens vertelt je waarom! Kun je wat meer vertellen over jouw achtergrond en de weg hier naartoe? Ik ben opgegroeid in Groningen. Na een militaire opleiding te hebben afgerond, heb ik mijn studierichting veranderd naar een facilitaire...
5x zo kan het ook: medewerkers vinden in de horeca
5x zo kan het ook: medewerkers vinden in de horeca De lockdown hakte erin, niet alleen toen de deuren op slot moesten maar ook nu. Goede mensen zijn moeilijk te vinden, daar worstelt bijna elke horecaondernemer mee. Het ene restaurant sluit gedwongen weer een dag per...
Voor als je werken in de horeca mist: 5 redenen om weer te beginnen
Voor als je werken in de horeca mist: 5 redenen om weer te beginnen Het aansteken van de kaarsen voor de gasten komen, het poleren van de wijnglazen in het hoekje van de bar na een drukke avond, die lekkere salade van de kok omdat je nog een beetje honger had, het...
Werken in de horeca, elke dag een feestje — Sammy Berendsen
Werken in de horeca, elke dag een feestje — Sammy Berendsen Het is donderdagmiddag 16:00 uur als we binnenlopen bij de Frietboutique op het Cornelis Schuytplein in Amsterdam Zuid. We hebben een afspraak met Sammy Berendsen. Ondanks dat ze (samen met Pebbles van...