Op zoek naar nieuwe medewerkers?
Zo helpen we je op weg!

Met de volledige heropening van de horeca in het vooruitzicht, waarbij alle restricties hopelijk snel worden losgelaten, sta je waarschijnlijk net als veel andere horecazaken te springen om goede, gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers. Wij helpen je graag om de juiste mensen te vinden, zodat jouw zaak straks weer op volle toeren kan draaien. Dat doen we door campagne te voeren en met inspirerende content, tools, tips en tricks op deze website.

Download de toolkit om gemakkelijk zelf posters en social media posts te maken voor jouw vacatures, of scroll door naar de tips & tricks voor het werven, inwerken én behouden van nieuwe medewerkers.

Tools, tips & tricks

Met onderstaande tools, tips en tricks helpen we je bij het werven en inwerken van nieuwe medewerkers. En bieden we handvatten om medewerkers verder op te leiden én ze te behouden.

“Werken in de horeca is vooral leuk omdat de horeca gaat over gastvrijheid en mensen. En vooral de combinatie van deze twee factoren maakt mij iedere dag weer gelukkig! In de horeca ontmoet ik elke dag nieuwe mensen. Ik hoor nieuwe verhalen, maak nieuwe vrienden en ik leer elke dag wel een levensles. Mijn horecaleven geeft mij de energie en passie om het leven vol te leven.”

Pieter Honing, Franchisenemer/eigenaar McDonald’s Utrecht

“Een biertje na een lange werkdag, een koffietje op het terras op je vrije zondag. De horeca is een belangrijk onderdeel in ons leven. Dat hebben we het afgelopen jaar wel gemerkt! Niet alleen terrassen of dineren is onmisbaar, ook het werken in de horeca is iets wat je niet wilt missen! Werken in de horeca is iemands dag goed maken, een bijdrage leveren aan het maken van herinneringen en simpelweg het mooiste vak ter wereld! Een sociaal leven opbouwen, nieuwe vrienden maken, gezelligheid en altijd onder de mensen zijn. De horeca geeft haar stad een ziel, en jij kunt hier aan meewerken! Dat is toch écht het mooiste wat er is!”

Masha de Romph – HR Manager Hell’s Kitchen Horeca Groep

“Hotels, restaurants en cafés verbinden mensen en zorgen voor plezier en mooie momenten. De hospitality sector is een unieke branche om in te werken vanwege de positiviteit, ambitie, creativiteit en flexibiliteit. In de horeca word je gezien als je ambitie hebt en door wilt groeien. Dus ga ervoor en ga doen wat je het liefste doet: mensen een geweldige gastvrijheidservaring bezorgen!

Esther Visser, Director of Human Resources Apollo & Leonardo Hotels

Over deze campagne

De komende periode voeren we actief campagne om mensen enthousiast te maken voor de horeca en jou zo te helpen de juiste mensen te vinden. We richten ons zowel op gemotiveerde tijdelijke krachten, als doorgewinterde horecaprofessionals. Van afwasser tot kok; we roepen mensen met een passie voor de horeca op om te komen werken in onze mooie branche. Want werken in de horeca, dat is elke dag ’n feestje.