Van aan boord naar aan het werk
Vanaf het moment dat een nieuwe medewerker ‘ja’ heeft gezegd tegen een aanbod vanuit jouw bedrijf, is deze aan boord. Het onboardingsproces kan dan beginnen. Een must voor ieder horecabedrijf. Want neem je hier de tijd voor, dan zijn medewerkers blijer, sneller aan het werk, productiever, meer betrokken én vertrekken ze minder snel.
Redenen genoeg dus om dit proces serieus te nemen. SVH ontwikkelde een whitepaper waarmee we je op weg helpen. Hierin wordt uitgelegd:
- Wat onboarden inhoudt
- Wat de meerwaarde is van goede en positieve onboarding
- Welke 4 stappen je kunt zetten om de onboarding van medewerkers binnen je bedrijf op te zetten of verbeteren
Meer tips en tricks?
Zijn jouw medewerkers eenmaal up to speed, dan wil je ze natuurlijk graag behouden. Niemand houdt immers van afscheid nemen. Daarom hebben we tips en tricks verzameld voor het verder opleiden en behouden van jouw medewerkers.