Ontdek wat de horeca jou te bieden heeft

De horeca kent veel mooie beroepen waar jij je passie en vakmanschap in kwijt kunt.
Of je nou graag de sterren van de hemel kookt in een restaurant, de lekkerste drankjes wilt serveren in de bediening, tot in de vroege uurtjes een feestje wilt bouwen met je gasten of hotelgasten een warme ontvangst wil geven bij de receptie. Er is geen sector zo afwisselend als deze en je kunt er volop je creativiteit in kwijt. Hieronder hebben we verschillende vakgebieden voor je op een rij gezet. Zo helpen we je graag om een baan te vinden die bij jou past.

Weet je al precies wat je wilt? En wil je meer weten over de opleidingsmogelijkheden? Op horeca.nl vind je meer informatie over een opleiding en carrière in de horeca.

Kies een baan die bij jou past

Werken in de horeca is enorm veelzijdig. En verschillende functies vragen om verschillende vaardigheden. Kijk eens bij de verschillende vakgebieden en ontdek waar jij enthousiast van wordt.

3 goede redenen om te werken in de horeca

Werken in de horeca, dat is elke dag ’n feestje. Om oneindig veel redenen. Om wat je er meemaakt. Omdat elke dag anders is. Omdat je werkt in een leuk team. Om wat je betekent voor je gasten. Om de carrièrekansen. Om wat het je oplevert.
Kom werken in de horeca en ontdek het zelf.

Je kunt doen wat je het liefste doet

De horeca is een vak vol passie. Je kunt hier jouw liefde voor eten en drinken combineren met jouw drive om gasten een geweldige tijd te bezorgen.

Je maakt elke dag wat anders mee

In de horeca is geen dag hetzelfde. Dankzij de flexibele werktijden, kun je jouw werk bovendien goed combineren met je studie of je vrienden.

Je leert de leukste mensen kennen

Je komt in de horeca voor je plezier. Dat geldt voor je gasten, maar ook voor je collega’s. Alleen samen met een leuk team kun je tenslotte echt ’n goed feestje bouwen.

Kies voor een toekomst in de horeca!

Werken in de horeca is hartstikke leuk en er zijn veel mooie beroepen waar jij je passie en vakmanschap in kwijt kunt. De horeca biedt bovendien volop kansen en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
Is je interesse gewekt? En wil je meer weten over de opleidingsmogelijkheden? Op horeca.nl vind je meer informatie over een opleiding en carrière in de horeca.